HR-podcast met adviseur Annemart Wieland: De kansen van het functiehuis

Article type
Expertise
Publicatiedatum

Passende HR-instrumenten bieden kansen voor het realiseren van strategische doelen van jouw organisatie. Maar welke instrumenten zet je in om medewerkers te binden, hun professionele ontwikkeling te stimuleren en makkelijker nieuw talent aan te trekken voor nog beter onderwijs? Adviseur Annemart Wieland neemt je in deze PO-Raadpodcast over strategisch HR mee in de mogelijkheden en beperkingen van één van de belangrijkste HR-instrumenten: het functiehuis.

Over Annemart Wieland

Annemart Wieland

Annemart Wieland is organisatieadviseur en functiewaarderingsdeskundige bij bureau Leeuwendaal. Ze heeft veel ervaring in de onderwijssector. Het is haar missie om een verschil te maken door de combinatie van een analytische blik en een praktische aanpak.  

Podcastserie Strategisch HR

Deze podcast is onderdeel van de podcastserie over strategisch HR van de PO-Raad. Hierin gaan experts op het gebied van human resources in gesprek met adviseur Maarten Fijnaut. Samen bespreken ze wat goed HR-beleid is, hoe je het organiseert in de onderwijspraktijk en hoe je daarbij samenwerkt met de verschillende betrokkenen.