Expertise

HR-podcast met adviseur Frederieke de Bruin: HR analytics & data-analyse

Personeel maakt het verschil in het realiseren van strategische doelen. Maar hoe weet je of je strategische HRM-plan (of SPP) op koers zit? En hoe bepaal je of en waar er gerichte interventies nodig zijn? In deze aflevering van de PO-Raadpodcast over strategisch HR helpt Frederieke de Bruin je op weg met HR Analytics. 

Podscast URL

Over Frederieke de Bruin

Frederieke de Bruin is adviseur bij Leeuwendaal en heeft veel ervaring met het inrichten van de organisatiestructuren en het optimaliseren van hr-instrumenten in het publieke domein. Daarbij legt zij de focus op onder andere strategische personeelsplanning,  fusiebegeleiding en het (door)ontwikkelen van functiehuizen. 

Podcastserie Strategisch HR

Deze podcast is onderdeel van de podcastserie over strategisch HR van de PO-Raad. In deze serie gaan experts op het gebied van human resources in gesprek met Maarten Fijnaut. Samen bespreken ze wat goed HR-beleid is, hoe je het organiseert in de onderwijspraktijk en hoe je daarbij samenwerkt met de verschillende betrokkenen.  

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten