HR-podcast met Annemart Wieland: De kansen van het functiehuis

Article type
Inspiratie
Publicatiedatum

Passende HR-instrumenten bieden kansen voor het realiseren van strategische doelen van jouw organisatie. Maar welke instrumenten zet je in om medewerkers te binden, hun professionele ontwikkeling te stimuleren en makkelijker nieuw talent aan te trekken voor nog beter onderwijs? Annemart Wieland neemt je in deze PO-Raadpodcast over strategisch HR mee in de mogelijkheden en beperkingen van één van de belangrijkste HR-instrumenten: het functiehuis.

Soundcloud

Over Annemart Wieland

Annemart Wieland

Annemart Wieland is organisatieadviseur en functiewaarderingsdeskundige bij bureau Leeuwendaal. Door haar ruime ervaring in het onderwijs weet ze haar weg als geen ander te vinden in de onderwijssector. Het is haar missie om een verschil te maken door een analytische blik en een praktische aanpak krachtig met elkaar te verbinden. 

Podcastserie Strategisch HR

Deze podcast is onderdeel van de podcastserie over strategisch HR van de PO-Raad. In deze serie gaan experts op het gebied van human resources in gesprek met Maarten Fijnaut. Samen bespreken ze wat goed HR-beleid is, hoe je het organiseert in de onderwijspraktijk en hoe je daarbij samenwerkt met de verschillende betrokkenen.