HR-podcast met hoogleraar Marinka Kuijpers: loopbaangericht HR-beleid

Article type
Inspiratie
Publicatiedatum

Leven lang ontwikkelen staat in Nederland hoog op de agenda. HR-professionals hebben een verantwoordelijkheid om dit binnen de organisatie vorm te geven. Door een loopbaangerichte aanpak verbind je als HR-professional organisatiedoelen met persoonlijke doelen van medewerkers. Hoogleraar Marinka Kuijpers geeft in deze aflevering van de PO-Raadpodcast over strategisch HR handvatten en aanbevelingen voor in de praktijk.

Soundcloud

Over Marinka Kuijpers

Marinka Kuijpers

Prof. dr. Marinka Kuijpers is bijzonder hoogleraar Leeromgeving en leerloopbanen aan de Open Universiteit. Marinka heeft twintig jaar ervaring in onderzoek en trainingen op het gebied van loopbaanbegeleiding. Daarnaast begeleidt ze organisaties bij het vormgeven van toekomstgericht onderwijs en Leven Lang Ontwikkelen.
 

 

Podcastserie Strategisch HR

Deze podcast is onderdeel van de podcastserie over strategisch HR van de PO-Raad. In deze serie gaan experts op het gebied van human resources in gesprek met adviseur Maarten Fijnaut. Samen bespreken ze wat goed HR-beleid is, hoe je het organiseert in de onderwijspraktijk en hoe je daarbij samenwerkt met de verschillende betrokkenen. Zo deelt hoogleraar Eva Knies in de eerste aflevering de laatste inzichten op het gebied van strategisch humanresourcesmanagement in het onderwijs