Samen Slimmer PO

Article type
Over ons

Verbeteren, vernieuwen en innoveren. Besturen en scholen in het primair onderwijs zijn er dagelijks mee bezig. Om in te kunnen spelen op maatschappelijke ontwikkelingen, omdat de leerlingaantallen fluctueren of omdat ICT nieuwe dingen mogelijk maakt. Om haar leden hierbij te ondersteunen, heeft de PO-Raad de site Samen Slimmer PO ontwikkeld. Om samen slimmer te worden en te leren van elkaar! 

Voor vernieuwers met ambitie 

Samen Slimmer PO is bedoeld voor professionals in het primair onderwijs die bezig zijn met vernieuwing van hun (onderwijs)organisatie. Dus bestuurders en schoolleiders, maar ook projectleiders en beleidsadviseurs of leraren met een specialisme. 

Over de bepalende vraagstukken in de sector 

Op deze website vind je kennis over uiteenlopende onderwerpen in het primair onderwijs. Van ICT-bekwaamheid tot onderwijskwaliteit en Strategische HR.  Maar allemaal met de focus op vernieuwing en verandering van de (onderwijs)organisatie. Check regelmatig, want er komen steeds nieuwe  thema's bij.  

Kijk hier voor 

  • Expertise van onze beleidsadviseurs en externe deskundigen 
  • Goede voorbeelden en (praktijk)ervaringen van schoolorganisatiesuit het hele land 
  • Tools en how-to's om direct aan de slag te gaan 
  • Video's en tutorials 
  • Verwijzingen naar samenwerkende organisaties 

Innovatievragen 

De PO-Raad biedt haar leden niet alleen kennis aan via deze website, maar helpt hen ook in de praktijk. Dat gebeurt via de innovatievragen. Hierin ondersteunen we besturen en scholen bij hun verandervraagstukken op het gebied van ICT of Anders organiseren. 

Heb je een interessant onderwerp? 

Ben jij ook bezig met vernieuwing in het primair onderwijs? En vind je het leuk om je expertise en ervaringen te delen? Neem dan contact met ons op via samenslimmerpo@poraad.nl.  Wie weet, is het een interessant onderwerp voor deze website. Dank alvast, samen worden we slimmer!