Meer (data) halen uit het programma Vensters

Opleidingstype
Workshop
Thema
Regie op onderwijskwaliteit
Voor
  • Bovenschoolse staf
  • Overig
  • Schoolleiders
Door
PO Raad
Kosten
Gratis
Begindatum
Vanaf
Locatie
Divers
Vensters

Met behulp van het programma 'Vensters' presenteer je je school op de website 'Scholen op de kaart' en je kunt er een schoolgids mee samenstellen. Maar wist je ook dat Vensters boordevol managementinformatie zit? Of dat je er een tevredenheidsonderzoek mee kan opzetten? Maak gebruik van de gratis workshops over Vensters zodat je er sneller en beter mee kan werken. 

Zet Vensters efficiënt in

Je agenda is vol en je tijd beperkt. Maar scholenopdekaart.nl moet een stuk representatiever of actueler. Of je moet nu toch echt aan de slag met de schoolgids. Allemaal redenen om mee te doen aan een workshop van Vensters. Je leert het programma goed kennen en efficiënt inzetten. Zo kun je gerichter te werk gaan. Je krijgt bovendien handige (schrijf)tips die je meteen de volgende dag kunt gebruiken. 

Wat past bij jou?

Er zijn verschillende bijeenkomsten, workshops en e-learnings over werken met Vensters mogelijk. Voor de beginner, of de gevorderde gebruiker. Individueel, of samen met je team. Op kantoor in Utrecht, bij jou op locatie of online. Van alles kan. En voor alle events geldt dat er geen kosten aan verbonden zijn.

Bekijk het aanbod eens

Meer over Vensters

 

Vensters

Vensters bestaat uit verschillende modules waarmee besturen en scholen zelf de regie hebben over hun informatievoorziening en verantwoording. De PO-Raad en VO-raad ontwikkelen deze in samenspraak met scholen en in samenwerking met ict-partner Kennisnet.

Interesse?

Wil je ook graag beter leren werken met Vensters? Meld je aan via bovenstaande aanbodlinks. Wil je eerst graag meer weten? Neem contact op met trainer Marlies Snijders. 

Kom je er niet helemaal uit? Maak gebruik van de gratis online keuzehulp