Kennismakingsbijeenkomst Collegiale intervisie

Opleidingstype
Intervisie
Voor
Bestuurders
Door
PO-Raad
Kosten
Gratis
Startdatum
Tijd
12.00 - 13.00 uur
Locatie
Online

Wat is intervisie eigenlijk en wat heb ik eraan als bestuurder? In een online sessie van een uur maak je kennis met Collegiale intervisie van de PO-Raad en begeleider Chris van Wijk in het bijzonder. 

Als bestuurder heb je te maken met uiteenlopende, complexe thema's en vraagstukken die om leiderschap vragen. In een intervisietraject van acht bijeenkomsten kun je deze onderzoeken in de vertrouwelijkheid van een kleine groep van gelijkgestemden. Onder deskundige begeleiding van adviseur en coach Chris van Wijk. Zo kom je tot nieuwe inzichten en handelingsperspectieven.

Maar, voordat je je hieraan committeert voor de periode van bijna een jaar: wat is intervisie eigenlijk, wat heb je eraan in je dagelijkse praktijk en hoe pakt Chris van Wijk het aan? Laat je nader informeren in deze online kennismakingssessie en schrijf je in via het aanmeldingsformulier onderaan de pagina.   

Interesse? 

Krijg je een positief beeld bij de collegiale intervisie die de PO-Raad aanbiedt? Bekijk de aanbodpagina dan eens. De intervisie vindt plaats in kleine groepen en vol is vol. 

Tijdens de bijeenkomsten houden we ons aan de coronamaatregelen van de Rijksoverheid die op dat moment gelden.

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk tot maandag 3 januari 2022.

Naam
Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens door de PO-Raad voor het deelnemen aan deze leergang.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de PO-Raad.